24 de set. 2008

Pel de canvi a la regional d'ERC a Girona


El proper dissabte 27 de setembre es celebrarà el Congrés de la Federació Regional de Girona d’ERC. Per aquest motiu un grupde militants amb àmplia representació territorial, diferents perfils, àmbits professionals i experiències i la voluntat ferma de treballar pel nostre partit i per a la independència de la nostra nació us volem presentar la candidatura “Renovació per Girona”, encapçalada per en Narcís Ribes i Besalú.

Aquesta candidatura, encapçalada per en Narcís Ribes i Besalú, es presenta com la candidatura de la “unitat” perquè, un cop formalitzada, pretén treballar per aplegar totes les sensibilitats existents al partit i consolidar un projecte comú basat en el programari independentista i d’esquerres del nostre partit, un projecte sòlid i ambiciós per defensar els interessos del territori a l’Executiva Nacional.

Som una candidatura oberta però de renovació, per aconseguir un canvi tranquil però desacomplexat en la manera de dirigir el partit a les nostres comarques.

Ens presentem per aconseguir una comunicació fluïda dins el partit, per fomentar la participació de la militància, per augmentar la proximitat, el diàleg i la col·laboració amb les seccions locals i les federacions comarcals, per fer un partit més proper a tota la gent de les nostres comarques i poder ampliar la base social de militants i de simpatitzants, per augmentar l’autonomia i l’acció política de la regional, i per moltes altres coses que trobareu explicades en el nostre programa.

Som conscients que no serà una tasca fàcil però podem aportar la saba nova que ens fa falta. Cal que la militància de base s’impliqui més en el funcionament del partit, que assumeixi noves responsabilitats i adquireixi experiència. Cal il·lusió renovada, noves idees i maneres de fer diferents.

No som aquí per canviar persones, per canviar el tot pel tot, sinó per canviar actituds i per sumar, perquè entre tots hem de fer fort el partit a les nostres comarques.

Per tots aquests motius, ens presentem amb l’esperança que el proper 27 de setembre ens feu confiança!

COMPTEM AMB TU!!!!!