9 de maig 2006

Pot ser no tot està lligat i ben lligat


No acabo d’entendre que està passant en l’actualitat política i periodística catalana. Veig com una esquizofrènia dels defensors de l’establishment polític i econòmic imperant al Principat de Catalunya, que no acabo de veure del tot clar. En principi si un partit completament “immadur” com ERC, i un partit completament d’esquenes a la política catalana com el PP, són els únics que defensen el no de l’estatut, conseqüentment, segons repeteixen una i altra vegada els que s’autodefineixen de “madurs” i “centrats”, el referèndum de l’estatut hauria de ser tant sols un pur tràmit per al vot afirmatiu. Llavors, a que es deu tot aquest nerviossisme?

Pot ser que les enquestes que no surten als diaris, o sigui les bones, no acaben de donar els resultats que alguns desitjarien, i comencen a sentir-se incomodes amb un estatut, que per a molts ciutadans d’aquest país, es un engany per tenir-nos lligats i callats durant molts anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el comentari. Hem de fer arribar a la gent opinions així. No han de poder enganyar ningú per més temps!

Ah, m'encanta el subtítol del bloc!

Felicitats.